Tidligere prosjekter

Hvem vi er

Vi er tilgjengelig på nettadressen: https://www.mm-bygg.no.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage søppelpost.

Medier

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd lokasjonsdata (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut eventuelle lokasjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å fylle inn dine detaljer igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Når du besøker vår nettside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og kastes når du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ekstra tredjeparts sporing og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert å spore din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvor lenge vi beholder dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata bevart på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi den personlige informasjonen de gir i deres brukerprofil. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dine data

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med de personlige dataene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter eventuelle personlige data vi har om deg. Dette inkluderer ikke noen data vi er pålagt å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine data sendes

Kommentarer fra besøkende kan bli sjekket gjennom en automatisert tjeneste for søppelpostdeteksjon.

Søk jobb hos oss!

Vi er alltid på utkikk etter nye og dyktige folk som ønsker å være med å bygge fremtiden. Send oss gjerne en åpen søknad, så tar vi kontakt.

Du er nå ett steg unna starten på et nytt eventyr

Tjenester

Tidligere prosjekter