Vi bygger en
lysere fremtid!

Nybygg

Tilbygg

Oppussing

Vedlikehold

FORANDRING I BORETTSLAGET?

M&M bygg er en anerkjent aktør med solid kompetanse innen tømrerfaget, og vi er stolte over vår lange erfaring med å levere førsteklasses arbeid til en rekke borettslag med ulike ønsker og drømmer. Vårt dedikerte team av erfarne snekkere har utført et bredt spekter av prosjekter fra renovering og rehabilitering av eksisterende bygg til nybygg og tilbygg. Vi legger stor vekt på kvalitet og presisjon i vårt arbeid, og selvfølgelig på å finne den riktige måten å realisere drømmen til borettslaget ditt.

Vedlikehold
Det er avgjørende at vedlikehold blir utført av profesjonelle fagfolk for å sikre grundig og pålitelig omsorg for bygninger, da de har den nødvendige kompetansen, erfaringen og ressursene til å identifisere og håndtere potensielle problemer på en effektiv og pålitelig måte.
Oppussing
En etterlengtet oppussing som har blitt profesjonelt utført av M&M Bygg vil gi en følelse av tilfredshet og beundring for det forvandlede rommet, vel vitende om at det er utført med presisjon og dedikasjon.
Tilbygg
Vi tar glede i å skape sømløse tillegg som gir mer plass, funksjonalitet og estetisk appell til eksisterende bygninger. Vi i M&M Bygg ser hvert tilbygg-prosjekt som en mulighet til å utvide eksisterende strukturer og tilpasse dem etter kundens behov.
Nybygg
I vårt snekkerfirma elsker vi å jobbe med nybygg fordi det gir oss muligheten til å være med fra starten, skape noe unikt og implementere de nyeste teknikkene og bærekraftige løsningene i tømrerfaget.

Har du et bitte lite

Eller et stort prosjekt?

I vårt snekkerfirma tror vi på det gamle ordtaker om at ‘størrelsen betyr ingenting’. Dette gjelder spesielt for oss, for ingen prosjekter er for små for oss! Enten det er å bygge et fuglehus eller sette opp en liten reol, tar vi hver oppgave på alvor og gir den samme oppmerksomheten som om det var et palass vi jobbet med. Våre dyktige snekkere er mestere i å omfavne selv de minste prosjektene med entusiasme og nøyaktighet. Vi er her for å hjelpe, uansett om du trenger å fikse en knirkende dør eller bare ønsker å få snekkeren din til å føle seg viktig. Ingen prosjekter er for små for oss, og vi tar dem på med et smil og en solid dose snekkerkunst!

‘størrelsen
betyr
ingenting’

Tidligere prosjekter

VÆR TRYGG

VELG OSS

VÆR TRYGG

VELG M&M

VI FÅR SNEKKERSKRUENE TIL Å SITTE RETT

M&M Bygg er en pålitelig partner du kan stole på. Vi legger stor vekt på sikkerheten til både våre ansatte og våre kunder, og tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre et trygt arbeidsmiljø. Vi er også dedikerte til å overholde alle relevante forskrifter og krav, spesielt plan- og bygningsloven. Vårt erfarne team er grundig kjent med lover og forskrifter, og vi sørger alltid for at våre prosjekter er i samsvar med gjeldende regler. Kundens trygghet og tillit er vår høyeste prioritet, og vi er stolte av vårt omdømme som en pålitelig og ansvarlig aktør innen tømrerfaget.

Boxes in a Row

M&M BYGG AS

ET SNEKKERFIRMA I FREDRIKSTAD SOM UTFØRER DET MESTE INNEN TØMRERFAGET FOR BEDRIFTER OG PRIVATE KUNDER.

NO 917883114 MVA

ØYENKILVEIEN 3B, 1622 GRESSVIK

COPYRIGHT © M&M BYGG AS

DESIGNET OG UTVIKLT AV   REVAIB NORWAY